PERHATIAN: KHAS UTK USAHAWAN KELANTAN. Pelajari Ilmu Perniagaan Dari Jutawan Kelantan di Akademi Usahawan Islam.Tempat Adalah Terhad!
Fast Action Fast Results !

Bukankah Cara Terpantas Menjadi Jutawan Adalah Dengan Berguru Kepada Jutawan?

Sertai Seminar Usahawan Islam yang dikendalikan oleh Datuk Dr Hj. Mohd Zamri Bin Hj Salleh, Usahawan Islam yang bertaraf Multi Jutawan.Siapakah Datuk Dr Hj. Mohd Zamri Bin Hj Salleh ?

Datuk Dr. Hj. Mohd Zamri Bin Hj. Salleh merupakan seorang yang sangat berpengalaman dan pakar dalam bidang keusahawanan yang telah diceburi lebih daripada 23 tahun. Memulakan kerjaya sebagai guru, berdasarkan pengalaman, kelayakan, modal dan peluang yang wujud di depan mata beliau telah meletak jawatan.

Membuka perniagaan sendiri sebagai CEO, UBTC Intelligence Consultants Sdn. Bhd. sebuah syarikat perunding pakar dan pengendali kursus/ latihan sama ada di sektor awam, badan berkanun dan sektor swasta.
Berkelulusan Doktor Pentadbiran Perniagaan (Keusahawanan), dari Berkeley International University, Amerika Syarikat, Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Ijazah Pendidikan (Bimbingan & Kaunseling) dari Universiti Putra Malaysia dan Diploma Perguruan Malaysia dari Maktab Perguruan Teknik, Kuala Lumpur.

Kini merupakan seorang Pakar Industri dalam bidang keusahawanan, perunding/ jurulatih/ fasilitator/ mentor dan tenaga pengajar utama di Akademi Usahawan Islam yang aktif memberi sumbangan bakti melalui program "Keusahawanan Kerjaya Pilihan, Transformasi Diri, Jadi Jutawan". Di antara agensi kerajaan yang terlibat seperti INSKEN, MARA, RISDA, FELDA, FELCRA, KESEDAR, KADA, KEMAS, PENJARA MALAYSIA, AADK, Kementerian Belia Dan Sukan, Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah serta Dewan Perniagaan Melayu Malaysia.


Siapakah Yang Patut Hadir ?

- Usahawan Atau Bakal Usahawan.

- Pengarah Syarikat atau Pemilik Perniagaan.

- Mereka Yang Mahu Memperbaiki Kehidupan Dari Segi Kekuatan Kewangan.

- Graduan Yang Mencari Peluang Kerjaya Sebagai Usahawan Berjaya.

- Golongan Professional Dan Ahli Akademik Yang Ingin Memberi Lebih Manfaat Kepada Ramai Orang.

- Orang Yang Sudah Bosan Hidup Biasa-Biasa Dan Mencari Kekuatan Untuk Hidup Yang Luar Biasa.

- Sesiapa Sahaja Yang Mahu Berjaya.


Antara Bekas Peserta Yang Berjaya

Percuma Buku:
Mudahnya Menjemput Rezeki
Jutawan Haraki
Membina Kekayaan Dengan Pengurusan Peribadi Berkesan


 

Maklumat Lanjut Akademi Usahawan Islam

Nama *
IC No *
Email *
Hp No *
Alamat
Image Verification
captcha
Please enter the text from the image:
[Refresh Image] [What's This?]